Ammi Schaffler - ÄR VI RÄTT FÖR VARANDRA?

UTVECKLA DITT FÖRETAG

Din framgång är min framgång!

Utveckla ditt företag med hjälp av Din Företags PT. Jag tar varje uppdrag personligt och vill göra verklig skillnad. Det innebär att det krävs engagemang från båda håll och att det är lika viktigt för oss båda. För att du ska lyckas är det därför viktigt att vi är rätt för varandra.

Företagsutveckling med erfarenhet och kompetens

För att jag skall ta mig an ett uppdrag krävs det självklart personkemi, men jag måste också känna en övertygelse om att jag har mycket att tillföra. För att du ska lyckas med din företagsutveckling bidrar jag med såväl erfarenhet som kompetens, drivkraft och inspiration.

Känner jag att jag inte har det som behövs så väljer jag att tacka nej eller hänvisa dig till någon i mitt kontaktnät. På så sätt kan du alltid känna tillit till att jag kommer att göra allt för att du och ditt företag ska lyckas!

Utveckla ditt företag med Din Företags PT

Maila mig på: ammi@dinforetagspt.se
Telefon: 0702-71 82 27