På gymmet tar du hjälp av en PT som pushar dig, för att du skall bli starkare och snabbt se resultat...

Hos mig får du inte större muskler, men jag hjälper dig att fokusera på det som driver just ditt företag framåt - aktiviteter som skapar omsättning och lönsamhet! Tillsammans bygger vi mentala muskler och ekonomisk framgång!


Jag varit med och utvecklat företag från idé till internationell distribution på mer än 40 marknader. Min spetskompetens är inom försäljning och internationell distribution men min verkliga styrka är att jag själv ”spelat matchen”! Det innebär att jag har god insikt i företagandets alla huvudområden och förstår vilka utmaningar du och ditt företag ställs inför.

Good to great!

Med rätt besättning ökar du chanserna att LYCKAS! Jag brinner för att dela med mig av mina erfarenheter – låt mig hoppa ombord så hjälps vi åt för att säkerställa att du och ditt team alltid håller RÄTT FOKUS!


Lyckas med ditt företag!

Våga ta hjälp - det är ofta betydligt billigare än att göra allt själv!

Som entreprenör och företagare är det lätt att fastna i tanken att det kostar för mycket, eller att det inte är värt att ta hjälp – jag har själv varit där…

Idag – med facit i hand, önskar jag att det funnits någon längs vägen som fått mig att förstå vikten, och innebörden av att ta hjälp, då vi började vår entreprenörsresa. Nu vill jag ge dig det stöd jag önskar att vi hade haft, genom att dela med mig av mina erfarenheter.

Att ta hjälp innebär att man investerar för att arbeta fokuserat med att utveckla företaget.
Frågan är: Är ditt företag värt att investera i för att snabbare nå lönsamhet?


Långsiktighet eller tomtebloss?

Min erfarenhet av att ta hjälp av konsulter på timbasis, är att det har varit inspirerande och energigivande för stunden, men att energin snabbt slocknar – som ett tomtebloss.

Jag är övertygad om att det krävs ett långsiktigt samarbete för att uppnå verkliga resultat. Det behöver inte innebära stora ekonomiska investeringar för företaget, det viktiga är att jobba kontinuerligt mot uppsatta mål, att driva försäljning, att utvärdera, analysera och justera. På så sätt säkerställer du att rätt saker prioriteras och att målen uppnås.

Mitt mål är att göra verklig skillnad och se ditt företag utvecklas... din framgång är min framgång och därför jobbar jag alltid långsiktigt! Jag brinner för att dela med mig av mina erfarenheter och jag tar varje uppdrag personligt. Tillsammans skapar vi driv, engagemang och resultat!