Ammi Schaffler - Min Bakgrund

MIN BAKGRUND

Från illaluktande fotbollsskor till internationell distribution…

Som en av grundarna till SmellWell, har jag varit med och utvecklat företaget från idé till internationell distribution på mer än 40 marknader. Det har varit fantastiskt roligt och lärorikt men det har också gett mig en viktig insikt:

Att starta ett bolag är som att ge sig ut på ett Marathon lopp – det gäller att ha uthållighet – såväl ekonomiskt som mentalt och att ALDRIG ge upp!

Idag är jag inte längre operativ i SmellWell då vi av strategiska skäl valt att flytta bolaget till Stockholm. Istället känner jag ett starkt driv att få hjälpa andra entreprenörer framåt. Möjligheten att få dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra företag att uppnå just sina mål, ger mig den glädje och energikick jag själv behöver i mitt eget entreprenörskap – och jag vet att jag har något att tillföra, jag vet att jag kan leverera den hjälp ett företag behöver just här och nu för att lyckas. Jag vill vara den företagscoach och konsult jag önskar vi hade haft då vi startade SmellWell!

Under åren jag var med och byggde upp företaget fick jag god förståelse för vikten av balans inom alla olika områden; ekonomi, försäljning, inköp/logistik, organisation/ledarskap och marknadsföring. Min spetskompetens ligger inom försäljning och internationell distribution men jag har även en mycket god helhetsbild av företagande.

Min främsta styrka är att jag själv spelat matchen – jag vet vad det innebär!