DRÖM STORT & FÅ DET GJORT! 

 

ALLT ÄR MÖJLIGT! 
Nå din fulla potential och skapa det liv du drömmer om och vill ha! 

 

Anmäl dig nu för att ta del av inspelningen i efterhand. 

 

Under detta webbinarium kommer du att…

E

Få hjälp med att tydliggöra vad du vill...

E

Klarhet över vad du bör SLUTA göra

E

Insikt kring vad du vill ha mer av i ditt liv

E

Förståelse för ditt/dina nästa steg

YOU are the CREATOR of YOUR LIFE! 

Meet Your Host

kontakta en företagscoach

Som entreprenör och företagare har jag varit med och utvecklat företag från idé till internationell distribution. Jag älskar affärsutveckling och idag hjälper jag företag att identifiera och fokusera på det som driver företaget framåt, dvs. – aktiviteter som skapar omsättning och lönsamhet. Min styrka ligger i att jag själv har ”spelat matchen.”

AMMI SCHAFFLER
Founder – DinForetags PT