KOSTNADSFRI WORKSHOP

RÄTT FOKUS

Skapa din

90-dagars handlingsplan &

få rätt saker gjorda!

 

Ta del av arbetsdokument och inspelningen från fredagen den 25/2

Kl. 09.00 – 10.00

Under denna workshop kommer du…

E

Tydliggöra dina mål för 2022

E

Identifiera VAD du behöver göra för att nå dem

E

Skapa en 90-dagars handlingsplan med mätbara aktiviteter

E

Lägga grunden för att hålla RÄTT FOKUS!

Meet Your Host

kontakta en företagscoach

Som entreprenör och företagare har jag varit med och utvecklat företag från idé till internationell distribution. Jag älskar affärsutveckling och idag hjälper jag företag att identifiera och fokusera på det som driver företaget framåt, dvs. – aktiviteter som skapar omsättning och lönsamhet. Min styrka ligger i att jag själv har ”spelat matchen.”

AMMI SCHAFFLER
Founder – DinForetags PT