Lyckas med din marknadsföring och försäljning i digitala kanaler!

2 fullspäckade dagar då vi får saker gjorda!  När du åker hem har du en tydlig digital strategi, en actionplan och content för hösten. Dessutom har du fyllt på med inspiration, härliga minnen och bilder!

1 – 2/9      Hotel Strandbaden, Falkenberg

10 995 kr ex moms /pers. i dubbelrum
12 995 kr ex moms /pers. i enkelrum

Bonus ingår när du anmäler dig senast den 10/7!

Läs mer längre ner på sidan…

BOOST-CAMP för
kvinnliga företagare

Lyckas med din marknadsföring och försäljning i digitala kanaler!

BOOST-CAMP för
kvinnliga företagare

2 fullspäckade dagar då vi får saker gjorda!  När du åker hem har du en tydlig digital strategi, en actionplan och content för hösten. Dessutom har du fyllt på med inspiration, härliga minnen och bilder!

1 – 2/9
Hotel Strandbaden, Falkenberg

10 995 kr ex moms p/p i dubbelrum
12 995 kr ex moms p/p i enkelrum

Bonus ingår när du anmäler dig senast den 10/7!

Läs mer längre ner på sidan…

BOOST-CAMP I DIGITAL FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING!

Ta greppet om din digitala strategi – en gång för alla! 

Falkenberg-Strandbad-Poolclub3-Pressbild

Häng med på två fantastiska dagar – exklusivt för dig som är kvinnlig företagare eller marknadsansvarig i ett mindre företag.

Dessa dagar är för dig som vill sluta prata om vad du borde göra, och istället få det gjort! Jobba smart och effektivt i en magisk miljö, och åk hem med en färdig plan för höstens alla inlägg!

Ta chansen att hänga tillsammans med oss och ett gäng likasinnade drivna och inspirerande kvinnor som precis som du gett sig fanken på att ta greppet om sin marknadsföring och försäljning i digitala kanaler.

OBS! Det finns endast 15 platser tillgängliga så anmäl dig idag – innan platserna är fullbokade.

strandbaden-kvall-pool-spa-small-400x240
restaurang-vid-havet-falkenberg-strandbad-press-400x240
Falkenberg-Strandbad-Rum-small-400x240

BOOST-CAMP…
DÅ VI FÅR SAKER GJORDA!

Under två dagar ger vi varandra pepp och inspiration att ta nästa steg med vår digitala satsning. Vi unnar oss att mötas på riktigt i en härlig miljö och att njuta av den kreativitet som uppstår när vi är tillsammans.

Tänk om du var riktigt bra på digital försäljning och marknadsföring! Hur skulle ditt bolag utvecklas då? Ge dig själv och ditt företag en riktig spark i ändan i ett tryggt och strukturerat upplägg.

Vi ger dig konkreta verktyg för att lyckas, coachning och hjälp på vägen och dessutom får du ge, och ta emot feedback från övriga deltagare.

Med rätt kommunikation, strategi och kontinuitet – skapar du förutsättningar för att öppna upp för långsiktiga samarbeten och affärer.

Du sätter mål för just din situation och skapar en övergripande handlingsplan för hela hösten – men framför allt de närmaste 90 dagarna.

Du får tid för reflektion och kan ta in utomståendes perspektiv för att få värdefulla insikter.

När du åker hem kommer du att ha utvecklat både dig själv som individ, och ditt företag. Dessutom kommer du att ha ett nätverk av nya kontakter och potentiella affärspartners.

Vad finns det att fundera över – det är klart att du ska med! 

Boost-Camp i magisk hotellmiljö

1 – 2/9      Hotel Strandbaden, Falkenberg

Priser ex moms:
10 995 kr per pers i dubbelrum
12 995 kr per pers i enkelrum

Övernattning med logi i enkel- eller dubbelrum samt frukost

Samtliga måltider: Fika, luncher, 3-rätters middag (exkl. dryck)

Tillgång till Retreat Club Spa avdelning

2 dagar med kreativa workshops!

BONUSERBJUDANDE

Anmäl dig senast den 10/7 så får du dessutom

N

En timmes coachning

N

Webbkurs – optimera din LinkedIn profil

N

15-minuters audit av din LinkedIn profil 

N

4 bilder tagna av en proffessionell fotograf

Värde: 6000 kr!
Utan extra kostnad! 

Bonuserbjudandet gäller t o m den 10/7!

När du åker hem kommer du att:

Vara fylld med energi, kunskap och MOD

Ha tydliggjort din målgrupp och ditt erbjudande

Ha en tydlig digital strategi

Ha skapat content för höstens inlägg

Ha schemalagt större delen av höstens inlägg

Ha fått konstruktiv feedback från oss och övriga deltagare

Ha mentala muskler för att våga utmana dig själv

Ha ett nätverk av grymma kvinnliga företagare

Vad funderar du över?

Menar du allvar med att vara en spelare att räkna med på den digitala arenan säkrar du din Boost-Camp plats och bonus här!

Tidigare “boost-camps” deltagare har sagt:

”Det gav energi att träffa andra som också har gett sig fanken på att ta ett stort steg framåt med bolaget” Tidigare deltagare på KICK-OFF för kvinnliga företagare på Varbergs Stadshotell

”Så värdefullt med planering och struktur, att ha avsatt tid för detta och att möta härliga människor.” Tidigare deltagare på KICK-OFF för kvinnliga företagare på Varbergs Stadshotell

"Massor med konkreta tips och inte bara den vanliga positiva "coach approach". Här fick du oss att koppla på "massive action"! Superbra! Tidigare deltagare på KICK-OFF för kvinnliga företagare på Varbergs Stadshotell

Det är vi som kommer att boosta och coacha dig!

Alice Orbelin

Min passion är att lära dig spelreglerna , verktygen och hjälpa dig att hitta din inre styrka att använda dem på ett proffsigt och autentiskt sätt. Mitt mål är att du skall vara den unika spelaren ute på den digitala och sociala spelplanen för att spela smart och få de resultat du förtjänar.

Har haft roller allt från innesäljare, inköpare till VD och nu jobbar jag som utbildare, affärscoach och är egen företagare.

Började på allvar bli nyfiken på den digitala spelplanen under 2013 och sedan dess har jag utvecklat mina förmågor inom området. Jag är en doer och lär mig bäst genom att själv göra. Mitt motto är ”drink your own champagne”. Snacka går men att få det gjort, det är det som räknas helt enkelt. Min inre motivation kommer från att hjälpa andra att utvecklas och växa!

⭐”Your Growth My Passion”⭐

– Alice Orbelin

Ammi Schaffler - Boost Camp for Female Entrepreneurs

Som medgrundare till SmellWell – en effektiv och naturlig lösning för illaluktande idrottsutrustningar, har jag varit med om att ta produkten från idé till internationell expansion med försäljning i 40 länder. Den här resan har gett mig ovärderliga erfarenheter inom allt från försäljning, ledarskap och marknadsföring. Jag vet vad det innebär att driva bolag – i medgång – och i motgång.

Idag brinner jag för personlig utveckling och min passion ligger i att dela med mig av mina erfarenheter för att hjälpa entreprenörer och företagare att öka sin omsättning med god lönsamhet!

⭐Min framgång är din framgång! ⭐

– Ammi Schaffler

YES – COUNT ME IN!