Ammi Schaffler - Min Bakgrund

Ammi schaffler – din företags pt

Från illaluktande fotbollsskor till internationell distribution…

Som en av grundarna till SmellWell, har jag varit med och utvecklat företaget från idé till internationell distribution på mer än 40 marknader. Det har varit fantastiskt roligt och lärorikt men det har också gett mig en viktig insikt:

Att starta ett bolag är som att ge sig ut på ett Marathon lopp – det gäller att ha uthållighet – såväl ekonomiskt som mentalt och att ALDRIG ge upp!

Idag jobbar jag som konsult och affärsutvecklare och jag känner ett starkt driv att hjälpa andra entreprenörer framåt. Möjligheten att få dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra företag att uppnå just sina mål, ger mig den glädje och energikick jag själv behöver i mitt eget entreprenörskap. Jag vet att jag har mycket att tillföra, jag vet att jag kan leverera den hjälp ett företag behöver just här och nu för att lyckas. Jag vill vara den konsult och affärsrådgivare jag önskar vi hade haft då vi startade SmellWell!

Under åren jag var med och byggde upp företaget fick jag god förståelse för vikten av balans inom alla olika områden; ekonomi, försäljning, inköp/logistik, organisation/ledarskap och marknadsföring. Min spetskompetens ligger inom försäljning och internationell distribution men jag har även en mycket god helhetsbild av företagande.

Under åren har jag varit med och tagit in externt kapital, anställt en extern VD och slutligen har jag gjort en exit från SmellWell. 

Min främsta styrka är att jag själv spelat matchen – jag vet vad det innebär!